Ka mbërritur në Sarandë trageti me rreth 2,200 turistë në bord, kryesisht amerikanë.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë kryeministri, Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetin social “facebook”.

Rama shkruan se shqipëria ka mirëpritur mbi 1 milion vizitorë të huaj deri në mars, plot 59% më shumë se në vitin 2022.

Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe seguej