Fundviti kanë rritur ndjeshëm numrin e shtetasve shqiptarë që rikthehen në atdhe për të kaluar ditët festive.

Vetëm gjatë orëve të fundit, në pikën kufitare të Kapshticës, kanë hyrë 5518 shtetas dhe kanë dalë 2185 ndërsa në atë të Qafë-Thanës kanë hyrë 2145 shtetas dhe kanë dalë 2512 të tjerë.

Pritet që fluksi i lëvizjeve ndërkufitare të rritet në ditët në vijim.