Presidenti i zgjedhur, Ilir Meta, në konferencën për mediat që sapo ka mbaruar, ka deklaruar se ‘si presidnet i Republikës nuk do të dekretojë askënd që prek zgjedhjet’

Ai ka thënë se nuk do të dekretojë as ‘partitë, as ministrat, as individët’ që prekin zgjedhjet.

Zoti meta ka bërë edhe një renditje të pritshme të partive në zgjedhje. Sipas tij LSI është e parë. Ndërsa po sipas tij, PD ‘konkurron me PDIU’ për vend të tretë dhe të katërt.

Çadrën e Protestës së Opozitës nga Lulzim Basha e ka quajtur ‘serë’. Ai ka thënë se PD në disa qarqe është në ven të katërt ose të pestë… (Continued)

Veritas.com.al/