Trupi i Silvio Berlusconit mbërriti në Katedralen Duomo në Milano pak minuta para orës 15:00.

Turmat e njerëzve në shesh duartrokitën trupin, i cili u transportua brenda kishës, shoqëruar me një përshëndetje ushtarake. Presidenti italian Sergio Mattarella dhe kryeministrja italiane Giorgia Meloni janë në katedrale.