(Foto: Arkiv)/

Qytetari nga Kosova ka shkruar në adresën e ish- kryeministrit Berisha:

“Përshëndetje, shokë,miq e jarana. Parmbrame me mjetin tim transportus isha duke u kthyer nga Durrësi drejt për ne Kosovë, dhe papritmas një grup prej 3-4 personave me sulmuan me gurë. Por për fat te mire nuk pësova fizikisht unë, por vetëm dëme materiale.

Rasti me ka ndodhur ne Milot sipër Urës, njo dy kilometra vazhdova dhe takova një postbllok policor, i tregova ngjarjen qe me kishte ndodhur po hasa ne vesh te shurdhër. Andaj bashkëqytetarë, ju lutem nëse mundeni ju lutem qe t’ju shmangeni udhëtimeve gjatë natës.”

Veritas.com.al/