Një tjetër kandidat nga listat e LSI-së ka pranuar thirrjen e Komisionit Qëndror Zgjedhor për të pranuar mandatin.

Nimet Musai nuk ka humbur kohë dhe ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit duke konfirmuar marrjen e mandatit të Erisa Xhixhos  në qarkun Fier.

Bashkë me Musain shkon në 16 numri i deputetëve të opozitës së re parlamentare.

Veritas.com.al/