Meteorologia Adiola Bami ka thënë se vendi ynë është përfshirë nga një valë të nxehti me origjinë nga Afrika e Veriut.

Kështu temperatura ka shkuar deri në 34 gradë celcius. Kjo është tipike e verës, por tani po ndodh që në pranverë.

‘Gjendja do vazhdojë deri në 25 maj, pastaj temperaturat do të bien me 10 gradë, dhe do të jenë tipike të pranverës. Maji po bën më i nxehtë se i vitit të shkuar.’ tha meteorologia.

Veritas.com.al/