Dy oficerë policie janë plagosur dhe menjëherë një person është arrestuar me thikë në dorë jashtë Pallatit Buckingham.

Oficerët dalluan një thikë të madhe në makinën e një burri kur ky ndaloi p[ranë kamionit të Policisë; dhe iu afruan për ta arrestuar.

Oficerët, pasi u plagosën në pëprjekje me njeriun e armatosur me thikë, po trajtohen për plagë të vogla dhe nuk u dërguan në spital- sipas njoftimit të policisë.

Personi, që besohet se mund të ishte te të 20- tat, u arrestua nën dyshimin e kanosjes dhe dëmtimit rëndë fizikisht të policëve.

BBC ka kuptuar se asnjë nga anëtarët e Familjes Mbretërore nuk ishte prezent gjatë incidentit.

Veritas.com.al/