Pompeo: Kur Kina shikon Demokratët  “thellësisht te lidhur “me BLM ata mendojnë se Amerika mund të bierë ’- Duhet të Mbrojmë Madhështinë e Amerikës

IAN HANCHETT

Në transmetimin e së Premtes të “Hannity” të Fox News Channel, ish-Sekretari i Shtetit Mike Pompeo reagoi ndaj shkëmbimit midis zyrtarëve Amerikanë dhe Kinezë në fillim të javës dhe tha se zyrtarët Kinezë “përmendën Black Lives Matter si pjesë e arsyes që ata mendojnë se demokracia Amerikane është në rënie, ata janë shokë te rruges marksist-leniniste në të gjithë botën. Dhe kështu, kur shohin një Parti Demokratike që është kaq e lidhur me lëvizjen Black Lives Matter, mendoj se ata e ndiejnë që Amerika mund të jetë në rënie. ”

Pompeo tha, “Unë do ta kisha quajtur atë saktësisht për ate se çfarë është, kjo ide që Amerika disi nuk është një fener i demokracisë në të gjithë botën, kjo është thjesht marrëzi dhe është çmenduri për ta që të bëjnë ketë sulm. … Ata përmendën Black Lives Matter  si pjesë e arsyes që ata mendojnë se demokracia Amerikane është në rënie, ata po drejtojnë miqtë Marksist-Leninistë në të gjithë botën. Dhe kështu, kur shohin një Parti Demokratike që është kaq e lidhur me lëvizjen Black Lives Matter, mendoj se ata e ndiejnë që Amerika mund të jetë në rënie. Unë do ta kisha bërë të qartë se Amerika qëndron tek mbrojtja e vetes. Së pari do të kisha përsëritur pikëpamjet tona rreth Amerikës. Ne do të kishim folur për madhështinë dhe jashtëzakonshmërinë e kombit tonë dhe do t’i thërrisnim ata për atë që i bënë botës me këtë virus që ka shkatërruar miliona jetë. Ne kemi humbur miliona jetë dhe pasuri me vlerë miliarda dollarë. Eshtë e papranueshme që administrata nuk po shtyhet në ketë drejtim. ”

VERITAS.COM.AL