Sondazhet janë mbyllur edhe për turin e dytë dhe final të votimeve presidenciale në Francë, 2017. Që nga ky moment, Marinë Le Pen mbetet vetëm kandidate e Frontit Nacional, ndërsa Emmanuel Macron- president i Francës. Javët e fundit të dy kandidatët kanë shkuar kokë më kokë, madje edhe në debatin televiziv dhe e kanë kthyer vendin që të shikojë drejt tyre se kush do ta fitojë garën.

Rezultatet e para e tregojnë Emmanuel Macron fitues, në një fitore bindëse. Ai do të jetë presidenti i ardhshëm i Francës.

/Veritas.com.al/