Ish kryeministri Sali Berisha është përballur me thirrje kundër tij në protestën e sotme ai dhe Ilir Meta morën pjesë në të duke e bërë tërësisht politike.

Madje njerëzit e Berishës ishin ata që drejtonin turmën. Por në momentin që Berisha mbërriti në protestë pati dhe nga ata që i dolën kundër. “Largohu nga këtu; Ik politika; Mos e ktheni tragjedinë politike”, tha qytetari.

Ndërsa Berisha tha: “Mos i luaj. Janë ata të cilët që sa herë bien ngushtë, kërkojnë të largohet politika nga problemi, por politika është dhe do jetë në epiqendër të problemit