Ka vijuar edhe përgjatë ditës së sotme debati në distancë mes kryeministrit Edi Rama dhe liderit të PD-së, Lulzim Basha sa i takon raportit të Dick Marty dhe rolit të UÇK-së.

REAGIMI I RAMËS
Lulëzim nuk kalohet me sharje kjo historia e të kaluarës tënde si hetues i UÇK! Dil sqaro popullin!
“Lulzim Basha ka punuar për Tribunalin dhe Departamentin e Drejtësisë së UNMIK pas luftës dhe ka hetuar personalisht vendmbajtjet e robërve në veri të Shqipërisë”
Human Right Watch

VERITAS.COM.AL/