Ministria e Arsimit dhe Sportit, Mirela Karabina ka kërkuar sot pezullimin e menjëhershëm nga puna të Drejtores së Drejtorisë Arsimore Rajonale Vlorë, znj. Albana Hodaj dhe i ka dërguar edhe një paralajmërim për mosbashkëpunim, Sekretarit të Përgjithshëm të MAS, Plarent Ndrecës.

Vendimi i MAS është shumë i ngatërruar për lexuesin, por në fund mund të kuptosh se zonja e CVlorës i ka përdorur energjitë njerëzore kundër ligjit mbi zgjedhjet; dmth abuzon me pjesëmarrjen e njerëzve në zgjedhje.

Gjithashtu paralajmërohet edhe Plaurant Ndreca, sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë- një militant i egër socialist, – cili sipas ministrisë po ushtron presion mbi nëpunësit q ëtë ‘zhyten’ në fushatën elektorale.

/Veritas.com.al/