(FOTO: Momenti kur Gjergji, djali i deputetit Pandeli Majko, deputet, ish- kryeministër)/

Sikur të mos reagonte Pandeli Majko, babai i Gjergjit, në mënyrën revolucionare me të cilën reagoi, atëherë edhe gjesti i Gjergjit me dy gishtat lart në protestën e PD-së do të ishin harruar.

Mirëpo Pandeliu, njësoj si komunistët e viti 1946, u betua para Partisë dhe tha se “e marr unë përgjegjësinë”.

Domethënë se kjo qenka një përgjegjësi. Qënka një përgjegjësi prindërore se çfarë bën me gishtat djali gjimnazist.

Majko si baba i adoleshentit, sipas betimit nervoz që bën, do të mbajë përgjegjësi para Partisë! Ai është deputet i PS ku mund të prishet biografia me këtë rast.

Nuk është vetëm për të qeshur. Lajme si ky prodhojnë krizat.

/Veritas.com.a/