Vullkani Etna ka shpërthyer përsëri. I ndodhur në Katania të Italisë, Etna është sot vullkani më i madh aktiv në Evropë.

Etna ka shpërthyer diku në ora tre të mëngjesit të sotëm dhe ka krijuar një pamje mahnitëse.

Fenomenet po ndodhin vetëm në zonën e malit të vullkanit dhe nuk ka asnjë rrezik për qendrat e banuara dhe për njerëzit.

Gjithsesi qeveria italiane ka lëshuar një paralajmërim për qytetarët si dhe turistët që të mos i afrohen shumë zonës së vullkanit.

Veritas.com.al