Washington Post postoi në Tweeter pasi Trump u diagnostikua me Coronavirus: ‘Imagjinoni si do të jetë sikur asnjëherë të mos të na duhet të mendojmë për Trump përsëri’.

Washington Post shkroi në Twitter të Premten herët në mëngjes pasi Presidenti Donald Trump dhe Zonja e Parë Melania Trump u diagnostikuan me koronavirus: “Opinion: Imagjinoni si do të jetë të mos mendosh më kurrë për Trump përsëri.”

Tweet-i në kohë të keqe u dërgua në 1:33 të mëngjesit EDT, 39 minuta pasi Presidenti Trump postoi në Twitter lajmet e diagnozës.

VERITAS.COM.AL