Siç ishte paralajëmruar, studentët protestues janë vendosur sot para selisë së seancave parlamentare dhe kanë kërkuar realizimin e ‘ 8 pikave’.

Ndërkohë kryeinistri Rama i ka ftuar përsëri për ‘ dialog’  kudo që të jetë; pr studentët nuk kanë pranuar.

Deputetët e opozitës, të cilit kanë bojkotuar Kuvendin prej 6 muaj, sot arritën të përfitojnë rrogat. Nëse edhe sot nuk do të paraqiteshin në Kuvend, digje paga e tyre prej 6 muaj. Por ata kanë shfrytëzuar ‘dershmërinë’  e mbështetjes ndaj protestave të studentëve dhe kanë regjistuar kartat për rrogat.

Edhe ky sh[qrbim u fitua. Por studentët ndodhen në rrugë duke protestuar.

Pas ftesës së bërë nga kryeministri për dialog, ata janë përgjigjur:

“S’ka dialog, ose këto pika bëhen ose jo. Do vendosim të përshkallëzojmë protestën. Do flasim me studentët e tjerë dhe do vendosim ca do bëjmë”, është shprehur një student.

Veritas.com.al/