Etiketa: is_tag

AfD: Gjermania dhe BE duhet të ndjekin shembullin e Trumpit në ndalimin e Antifa-s
  CHRIS TOMLINSON 2 Qershor 2020 Një zëdhënës i populistëve Alternativa për Gjermaninë (AfD) i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian dhe Gjermanisë të ndalojnë grupin ekstremist të majt...
Deputeti i partisë gjermane të djathtë AfD, rrihet egërsisht në një sulm në Bremen, për ‘motive politike’, sipas policisë.
Politikani i partisë së djathtë esktreme, Frank Magnitz është rrahur dhe plagosur egërsisht gjatë një sulmi që policia e shikon si ‘të motivuar politikisht’. Lideri i ‘Alternativës për Gjermani...
Ultra-e djathta Gjermane beson: “Gjermania jashte nga euro dhe BE”
-Alternative fuer Deutschland(Afd)ka prezantuar manifestin e saj politik përpara zgjedhjeve Europiane të majit. Në agjendë edhe shfuqizimi i Parlamentit të Strasburgut- Nga: Franco Grilli/ E...
Afd pushton Gjermaninë: Së shpejti në 16 vende në parlament. (dhe sondazhet rrëzojnë Merkel)
(Pesë vjet më parë partia populiste mungonte në të gjitha parlamentet e vendit. Sot, përkundrazi, i ka pushtuar të gjitha. Ndërkohë, sondazhet rrezojnë Koalicionin e Madh)/ Nga: Aurora Vigne/ ...
Lideri i AfD, Alexander Gauland: “Euro, emigrantët dhe Merkel do të vrasin Evropën”
Nga Pietro Senaldi/ Tjetër përveç Savones, nëse ndonjëherë do të jetë fundi i euros, ajo do të kalojë për Aleksandër Gaulandin, themeluesin dhe udhëheqësin e Adf, Alternative fur Deutschland (A...
Gjermani: Policia përleshet me ‘anti- fashistët’ që duan të ndalin partinë parlamentare AfD.
Shumë njerëz janë plagosur në përplasje  mes policisë dhe demonstruesve anti-fashistë në qytetin Hannover. Protestuesit u përpoqën të bllokojnë konferencën e parë që nga hyrja në Kuvend në zgje...
Liderja e populistëve gjermanë thotë se ‘ ‘Margaret Thatcher është modeli i rolit tim’.
Alice Weidel,  bashkë- lider e të ashtuquajturve populistë të Partisë anti- emigracion masiv Alternative For Germany (AfD) ka folur rreth frymëzimit të saj, Margaret Thatcher, dhe rreth shpresës s...
Beatrix Von Storch, lidere e AfD: “Nuk jemi ne ekstrem i djathtë, por Merkel shkoi majtas”
Lidere e Partisë djathtiste ‘Alternativa për Gjermaninë’ (AfD), zonja Von Storch, e cila ishte surpiriza e zgjedhjeve në Gjermani, duke hyre ne Parament me 12 përqind, dha një intervistë ekskluziv...
Nacionalistët gjerman të AfD zotohen se do të luftojnë “invadimin e të huajve”.
Partia e krahut të djathtë, Nacionaliste ‘Alternativa për Gjermaninë’, (AfD)  është zotuar se do të luftojë “ një invadim nga të huajt” drejt vendit të tyre, pasi fitoi për herë të parë praninë në...