Etiketa: is_tag

Një fantazmë në Shtëpinë e Bardhë. Kush fshihet pas Trump?
-Fantazma Bannon asnjëherë nuk e la Shtëpinë e Bardhë- Roberto Vivaldelli Gusht 2017, Steve Bannon largohet nga Shtëpia e Bardhë. Për ta braktisur atë, një nga kokat më prestigjioze dhe të d...
Në Itali i venë pengesa shkollës së sovranizmit.
Ka filluar procesi per revokimin e koncesionit të Institutit Dignitatis Humanae të Certosa di Trisulti. Asnjë "shkollë sovranizmi" në rajonin e ulët të Lazios Giuseppe Aloisi - Duhej të isht...
Prania e Bannon rrit zemërimin në Francë përpara zgjedhjeve Evropiane
Paris (AFP) – Tensionet politike u rritën në Francë të dielën një jave përpara zgjedhjeve evropiane shume te kontestuara, me Partine qeverisëse te presidentit Emmanuel Macron qe ka shprehur shqetë...
BOMBA: Bannon dhe Putin, një program sovranist në Raidue: Sfida ekstreme e Freccero-s, panik në Viale Mazzini
Aksi sovranist ka pushtuar Rai2 dhe oraret e programeve të saj. Carlo Freccero ka vendosur të caktojë afatin kohor nga i cili do të përjashtojë Luca dhe Paolo për një transmetim të analizës gazeta...
Plani i akademisë mbështetur nga Bannon shkakton protestën italiane
  Romë (AFP) - Disa qindra njerëz demonstruan të shtunën në Italinë qendrore, kundër një "Akademie për Perëndimin Judeo-Kristian" të planifikuar, mbështetur nga strategjisti politik amerik...
Bllokohen planet e Bannon në BE: Ja marifetet ligjore që e frenojnë.
-Shërbimi këshillimor i ofruar nga Bannon barazuar me financimin e partive. Dhe në shumë vende evropiane nuk lejohet. Kjo është arsyeja pse projekti rrezikon të ndalet- Sergio Rame Lëvizja n...
Ish-strategjisti i Trump, Bannon punon me kryeministrin Hungarez Orban
BUDAPEST (Reuters) - Ish strategisti politik i presidentit te SHBA, Donald Trump, Steve Bannon, planifikon të punojë me kryeministrin hungarez Viktor Orban në prag të zgjedhjeve të Parlamentit Eur...
Bannon përgatit luftën për BE-në: një dhomë lufte për të fituar sovranistët
Bannon e merr Italinë si model: "Është e rëndësishme nëse kuptojmë guximin". Pastaj këshilla per qeverinë verdhë-gjelbër: "Rregullo buxhetin, nevojitet rritje më e madhe" Nga: Sergio Rame / ...
Steve Bannon: “Italianë jini të kujdesshëm, Europa ju do në krizë”
"Italiane kujdes ". Steve Bannon ka leshuar projektin e tij evropian The Movement, i cili mirëpret siglat populiste dhe sovraniste nga e gjithë Evropa dhe ka takuar Matteo Salvinin, Luigi Di Maion...
Papa Françesku, tërmet në Vatikan: Aleanca ndërmjet anti-Bergoglio-ve dhe Steve Bannon
Të gjithë kundër Papa Françeskut. Edhe Steve Bannon, ish-krahu i djathtë i Donald Trump, është kundër Bergoglios dhe po e bën duke organizuar një kurs për trajnimin e politikanëve katolikë konserv...