Etiketa: is_tag

Media shpifëse? Po futni duart në folenë e grerëzave.
Frrok Çupi E dini çfarë po bëni të nderuar ligjvënës? Po ngrini një komision ose një ligj, ose edhe një gisht kundër shpifjes në media... E dini çfarë po bëni? Ju nuk mund ta asfiksoni media...
Shifra 1 miliard dhe ëndrra me flutur.
  Frrok Çupi A është realitet shifra 1 miliard euro që pritet të investohen nga familja amerikane Trump në Sazan dhe në Beograd? Janë publikuar botërisht fotot e projektit  nga resorti t...
Fantazma e një partie të vetme po vjen rrotull.
Nga Frrok Çupi Nuk është se në një vend me një parti të vetme ‘nuk paska demokraci’; kjo praktikë është e njohur botërisht. Tani duket qartë se skena e njohur do të luhet në vendin tonë. Partia...
Majko dhe Meta u plakën njësoj
   Frrok Çupi As që do t’ia dinim për moshën e tyre nëse këta sot nuk do të ishin 100 vjeçar. Kanë një shekull në politikë dhe që i kanë zënë rrugën brezit të tyre. A s’e keni dëgjuar në çd...
Alexei Navalny është një nga të katërt.
Frrok Çupi Alexei Navalny sot mbërriti në kishë ku do të prehet përjetë. Lideri i Opozitës ra në rrugë teksa luftonte kundër pushtetit të korruptuar në Moskë. Edhe ai, i admiruar botërisht, pje...
Jo 5, por gjithë sytë e botës sot drejtohen në Tiranë
Frrok Çupi Kjo historia e vërtetë e ‘5 Syve’ ose FVEY, vjen që nga Lufta e Dytë Botërore. Tani, kur botën po e rrezikon një Luftë e Tretë, shfaqen përsëri ‘Five Eyes’, ose Pesë Sytë. Kësaj here,...
Po ç’patët me sharlatanët, a derëzi?!
  Frrok Çupi Një gjë dua t’u them që në fillim miqve intelektualë që shkruan një letër për t’u mbyllur derën sharlatanëve: Kjo që keni nisur, kjo është punë e kotë!. Sharlatanët, që t...
Pse po vishen me metal dyert e kryeministrisë?!
Frrok Çupi As pse mendohet se do të ketë ‘lumenj’ protestuesish, as pse shteti ka frikë nga zjarrvënia... Jo, iku ajo kohë kur këta që nesër bëjnë protestë i kallnin frikën edhe ‘kecit në bark të ...
A  po ndodh kthimi i pamundur, Trump?!
Frrok Çupi Ajo që po ndodhte dje, e hënë, në orët 23.00, 23. 39..., e më tej dhe po transmetohej në televizione nga Iowa e zhytur në borë dhe temperatura të ulëta deri minus 20, më solli prapë ...
Plot pjata me mish dhe vjersha në fb
Frrok Çupi Ky vit i ri me festa dhe me plot gjëra të padëshiruara. Hape facebook-un: Të bëhet sikur hyn në sallën e ngrënies ku sapo janë ngritur dasmorët apo mortorët. Pjata, pjata.., kocka...