Etiketa: is_tag

Rasmussen: Trump kryeson Clinton me pesë pikë në mbarë vendin
(The Hill) Donald Trump është 5 pikë përpara Hillary Clinton në garën mbarëkombëtare, sipas një sondazhi të ri të mbajtur nga një grup konservator. Kandidati presidencial Republikan ka mbësh...
VIDEO/ Trump: Hillary is an Ameriphobe
Regjisori Joel Gilbert, krijuesi bilionerit “Super Trump” që u luajt në Times Square javën e kaluar, ka prodhuar një video satirike me personazhe të gjallë ku Hillary Clinton dërgohet në një instituci...
11/9 ose Bermuda reale!
  Frrok Çupi/ Ç’i ndodhi Amerikës me 11 shtator?! Jo veç me 11 shtator 2001; edhe këtë 11 Shtator të fundit. Njërit nga dy kandidatët për në Shtëpinë e Bardhë- shtëpia më e famshme e botës-...
Një gjykatës urdhëron që të kontrollohen email-et e reja të Clinton
  Sipas Reuters/ Një gjykatës në Shtetet e Bashkuara urdhër oi Departamentin e Shtetit, të Enjten, që nga data 13 shtator të lirojnë email-et e gjetura mes Hillary Clinton dhe Shtëpisë së B...