Etiketa: is_tag

KQZ hedh poshtë kërkesën PS+LSI për shtyrjen e datës së regjistrimit.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas dy orë diskutime rreth letrës që i kanë drejtuar pardje Partia Socialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim, u shpreh se “nuk mund të shtyhet afati i regjistr...
Çfarë ndodh sot, ora 24.00, në KQZ?!
  Nuk është e nevojshme letra që kanë dërguar PS dhe LSI sot në KQZ- thotë Klement Zguri, anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Kërkesa është e tepërt; ligji ka përcaktuar qartë proce...
Pak orë para orës së fundit, PS dhe LSI kërkojnë nga KQZ shtyrjen e afatit të regjistrimit
E lanë punën deri në orët e fundit të afatit për regjistrimin në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve; dhe vetëm atëherë reaguan dy aelatët e mëdhenj në qeverisje: PS dhe LSI. TË dy partitë së bashku ...
Ben Blushi, alarm për represionin e KQZ ndaj partisë LIBRA
(FOTO: Ben Blushi- kryetar i LIBRA)/ Kryetari i LIBRA-s, Ben Blushi,  ka kallwzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve para parimit tw barazisw dhe luajalitetit tw partive politike nw zgjedhje. Ai...
Një histori maratonë “mandati dhe krimi”. Trio mbaroi sot.
  Sot, që më në fund u vendos të zhvlerësohen tre mandate të të zgjedhurve në majat e pushtetit, po sot u tha se “priten edhe njëzet të tjerë”. Që do të thotë se edhe njëzet funksionarë të...
KQZ: Në gjithë Dibrën ka nisur votimi
Sot në Dibër votohet për kryetarin e Bashkisë. Dibra shkon në zgjdhje të parakohshme për kryetarin e Bashkisë pas një skandali seksual që po hetohet si "shpërdorim detyre" nga kryetari i Bashkisë ...
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve kallëzohet penalisht për shpërdorim fondesh
Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në prokurori, Kryetaren e KQZ-së Lefterie Luzin, për shkelje ligjore dhe shpërdorime fondesh në projektet pilot për zgjedhjet e 2013-ës. Sipas Kontrolli...