Etiketa: is_tag

SKANDALI: John Podesta prodhon vetë video dhe i shet si ‘lidhje të Donald Trump me Putinin e Rusisë’.
(FOTO: John Podesta)/ Ish shefi i fushatës së Hillary Clinton, John Podesta, theu heshtjen dhe shkroi në Twitter me qëllim që t’u japë zjarr teorive të konspiracionit rreth Donal Trump dhe Rusi...
Kongresmenët kërkojnë hetim Federal ndaj John Podesta për lidhjet me kompanitë ruse.
Rep. Louie Gohmert ks bere thirrje për një investigim nga Kongresi në drejtim të lidhjeve mes John Podesta dhe Rusisë. John Podesta ishte kryetar i fushatës së Hillary Clinton gjatë zgjedhjeve pre...
Podesta refuzon të thotë se Zgjedhjet ishin të ‘Lira dhe të Ndershme’!
(FOTO: John Podesta)/ Të dielën, në emisionin "Meet The Press", në kanalin televiziv NBC,  ish kryetari i fushatës presidenciale të Hillary Clinton, John Podesta refuzoi të njohë fitoren e pres...
Wikileaks zbulon gazetarët amerikan që shkelën nderin profesional dhe i shkuan Hillary-t në darkë
Disa gazetarë  dhe ankorë të “top listës”  të televizioneve, iu përgjigjen me “Po” ftesës për t’u mbledhur privatisht në shtëpinë e Joel Benenson- shefi i sytrategjisë së fushatës së Hillary Clint...
Wikileaks zbulon përpjekjet për të mbrojtur Obamën në skandalin e Emaile-ve
  Një nga kryesorët e “legal mind” të kombit, ish prokurori federal Andreë McCarthy, i tha WND se njoftimet më të fundit bombë nga WIkileaks konfirmojnë besueshmërinë se Hillary Clinton nu...
Në fushatën amerikanë hyjnë UFO-t: A rrodhi sekreti nëpër emailet e Hillary?
  Disa nga email-et e depozituara nga WikiLeaks që lidhen me John Podeta- shefin e fushatës elektorale të Hillary Clinton  kanë të bëjnë me E.T., burime të energjisë aliene dhe astronautin...