(FOTO: John Podesta)/

Ish shefi i fushatës së Hillary Clinton, John Podesta, theu heshtjen dhe shkroi në Twitter me qëllim që t’u japë zjarr teorive të konspiracionit rreth Donal Trump dhe Rusia.

“Në qoftë se koka juaj do të dijë mbi lidhjen Trump/Rusia, shiko këtë video për të vënë pikat”, shkruan ai, duke transmetuar një video në YouTybe.

Në më shumë se 7 minuta video tregon një tregimtar kërcënues që paraqet disa ueb-e mbi konsipracionin masiv të lidhjeve të Trump me Rusinë dhe presidentin Putin.

Video është prodhuar nga ‘Projekti Moska” një iniciativë e financuar nga Qendra liberale e Podestës për Progresin Amerikan.

 

/Veritas.com.al/