Rep. Louie Gohmert ks bere thirrje për një investigim nga Kongresi në drejtim të lidhjeve mes John Podesta dhe Rusisë. John Podesta ishte kryetar i fushatës së Hillary Clinton gjatë zgjedhjeve presidenciale të vitit 2016.

Podesta ishte anëtar në kompani të energjisë të lidhura me Putin nga ku morën 35 milion dollarë nga fondet qeveritare Ruse të lidhura me Putin- raporton Breitbart Neës në gushtin e kaluar.

Kjo del në pah 56 faqe raport të GAI të titulluar “Nga Rusia me Para: Hillary Clinton, Rivendos Rusia, dhe Kronika.”

Në kërkesën për hetim renditen prova dhe fakte mbi lidhjen mes kompanive të Rusisë dhe Clinton- Podesta.

/Veritas.com.al/