Etiketa: is_tag

Në koalicionin qeveritar dëgjohen zëra vertikal
Nga Leart Skiro/ Veritas/ Më së shumti shikoj që po “tronditen” mediat. Edhe pse kryeministri i ka akuzuar “të dëmshme” dhe “fajtore” njësoj sa politika e keqe, mediat përsëri po i qëndrojnë af...
Para selisë së Kuvendit ka nisur protesta qytetare kundër importimit të plehrave
    Organizma të shoqërisë civile dhe aktivistë të të drejtave të njeriut, prej disa ditësh kanë deklaruar se “në qoftë se qeveria doo të iniciojë ligj për importimin e mbetjeve ur...
Qeveria në riformatim, ikën një ministër. Reagon Berisha
  Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto ka dhënë dorëheqjen nga detyra që mbante prej 3 vitesh. Lajmi është bërë i ditur nga burimet nga Kryeministria, të cilat thanë se paraqitur d...
Po bien qeveritë e Ballkanit
  Frrok Çupi/ Aida Dragutin, një zonjë imcake, deputete opozitare e Kuvendit të Kosovës, e pikasën se shkoi në toilet dhe iu sulën derës ku hyri. Sa doli, dhjetë a pesëmbëdhjetë burra të ar...
A nuk e patë fundin rrugës?!
  Frrok Çupi/   Fundi nuk ka ardhur akoma. Kur të vijë fundi, nuk dihet cili do të fitojë. Do të fitojë qeveria mbi grupet rivale të drogës, apo grupet rivale do t’i hanë kokën krye...
Qeveria e Kosovës nuk do të shkojë në takimin Rama –Vuçiç
Vizita e zëvendës presidentit të SHBa, Joe Biden në Kosvë, u përdor dhe u keqpërdor nga politika zyrtare. Vizitës iu bë një jehonë e madhe veçanërisht rreth takimit të kryeministrit serb dhe atij ...
Që këtej bota nuk duket/ Analizë
  Frrok Çupi O është fshehur bota, o ne nuk shikojmë  qartë?! Dilema ka lindur prej shumë kohësh; deri në çastin e “frojdizmit politik” kur u shpjeguan disa pyetje esenciale pse politika vi...