Etiketa: is_tag

Tom Hanks dhe gruaja marrin nënshtetësinë Greke si nder për ndihmën ndaj zjarreve
ATHINE, Greqi (AP) - Një pikë krenarie për Greqinë u prek nga polemikat të hënën, pasi kryeministri i vendit u kritikua nga një parti opozitare për përdorimin e një helikopteri ushtarak gjatë një ...
Tom Hanks detajon betejën e tij dhe bashkëshortes Rita Wilson me koronavirusin
Bryan Alexander, USA TODAY 'Saturday Night Live' makes history with remote show amid coronavirus outbreak Unfortunately, this video is not available in your region. SS-100-202 Tom Hank...
Tom Hanks, Rita Wilson thonë se janë testuar pozitivë për koronavirus
Tom Hanks dhe gruaja e tij Rita Wilson u testuan pozitive për koronavirusin, sipas një deklarate të postuar nga Hanks në mediat sociale të Mërkurën në mbrëmje. “Përshëndetje, njerëz. Unë dhe Rita...
Tom Hanks: Clint Eastwood i trajton aktorët e tij si kuaj/ FOTO
  (FOTO: Clint Eastwood)/     Tom Hanks tha se Eastwood  i ka “poshtëruar si në ferr” në xhirimet  e “Njollës” dhe i ka trajtuar aktorët e tij “si kuaj”. Ai tha se kurrë nuk ka provuar ...
Pse i ngatërrojnë Tom Hanks me Bill Murray?
    Tom Hanks apo Bill Murray? Jo, ky është  Bill Hanks, ai tjetri është Tom Murray? Bill- thua? Tom? Tom/Bill? Kjo është një pyetje që ka zhurmuar kohët e fundit në Internet. ...