Tom Hanks dhe gruaja e tij Rita Wilson u testuan pozitive për koronavirusin, sipas një deklarate të postuar nga Hanks në mediat sociale të Mërkurën në mbrëmje.

“Përshëndetje, njerëz. Unë dhe Rita jemi këtu në Australi. Ndiheshim pak të lodhur, sikur të kishim ftohje dhe ca dhembje trupi. Rita kishte disa të dridhura që erdhën dhe shkuan. Ethe te pakta gjithashtu. Për të luajtur gjërat ashtu, siç është e nevojshme në botë tani, ne u testuam për Coronavirus, dhe u gjetëm të ishim pozitivë, ”shkroi aktori 63-vjeçar në një prononcim në Twitter.

Ai vazhdoi, “Epo, tani. Cfarë duhet të bëjmë tjetër? Zyrtarët e Mjekësisë kanë protokolle që duhen ndjekur. Ne Hanks ‘do të testohemi, vëzhgohemi dhe izolohemi për aq kohë sa kërkon shëndeti dhe siguria publike. Jo më shumë se sa një qasje ditë-pas-dite, jo? Ne do ta mbajmë botën të azhurnuar. Kujdesuni për veten tuaj! ”

Hanks dhe Wilson, gjithashtu 63 vjeç, ishin në Australi duke xhiruar një film biografik pa titull për Elvis Presley-n, drejtuar nga Baz Luhrmann. Hanks luan menaxherin e Presley-t, Kolonelin Tom Parker.

VERITAS.COM.AL/