Tom Hanks apo Bill Murray? Jo, ky është  Bill Hanks, ai tjetri është Tom Murray? Bill- thua? Tom? Tom/Bill?

Kjo është një pyetje që ka zhurmuar kohët e fundit në Internet.

E vërteta është se ne e njohim përgjigjën korrekte që në vitin 2003, kur origjinali ishte publikuar në Facebook, në faqen  “Arsyet pse Qan Djali im”.

Por që atëherë, njerëzit nuk ndalën ta “marrin zvarrë” të njëjtën çështje, sikur nuk kishte ndodhur gjë.

Përfundimisht nuk është Tom Hanks

Për këtë kontaktuam Laura DiMichele-Ross – një grua që e shoqëroi djalin që në momentet kur po qan në foto, dhe me këtë shpresojmë t’i qartësojmë gjërat një herë e përgjithmonë.

“Përfundimisht është Bill”, tha ajo.

Fotografia është bërë nga burri i saj Adam në ndeshjet e golfit “Alfred Dunhill Links” në St Andreës, tetor 2012.

“Bill është një njeri shumë i mirë që të ndiqte kudo, bënte humor dhe vinte gazmor duke bërë foto”, thotë ajo.

“Im bir i hodhi një vështrim dhe filloi të bërtasë”, shpjegoi ajo, para se të fliste për foton tjetër që është bërë në të njëjtën ditë. “Këtu ai nuk ëhstë duke qarë, vetëm duke buzëqeshur normalisht”,

Në të njëjtën kohë , Alexander, ishte 10 muajsh> Tani është katër gjysmë, ai e dashuron Ghostbusters, “por nuk di asgjë se kush është Billi” .

Lumturisht ai nuk është i ndërgjegjshëm për rolin e tij në internet, edhe pse Laura i premtoi se po i fusin fotot në internet për një “projekt sigurie në internet”, ose diçka e ngjashme.

Siç u provua më vonë, Laura na dërgoi një kopje të fotos ku kishin shënuar emrin Bill Murray kur e panë përsëri në vitin 2014.

Si erdhi prapë?

Pasi kishte bërë foton, me të bëri cover-n dhe e ndau me miqtë.

Që në vitin 2013 kishte vendosur që ta ndante me miqtë në faqen Facebook: “Arsyet pse Qan Djali im”. Laura “u zgjua të nesërmen në mëngjes dhe menjëherë i thanë se e kishte botuar Huffington Post”.

Që atëherë foto rishfaqet çdo dy muaj dhe njerëzit e kanë bërë “tag”  dhe i thonë po pse nuk jemi parë më që në shkollë.

Më e bujshme ishte kur u kontaktua nga Courtney Cox e NBC.

Veritas.com.al/

Bill Murray signed picture of Bill Murray