Etiketa: is_tag

Ekuador i ka prerë aksesin në internet zotit Assange të WikiLeaks
  Ekuadori deklaron se këtë e bëri për shkak se “nuk do që të përzihet në zgjedhjet e Shteteve të Bashkuara”. Të shtunën në mbrëmje, Wikileaks deklaroi se Ekuadori i kishte prerë interneti...
Wikileaks: ‘Partia shtet” ka prerë lidhjen e internetit të Julian Assange
PARIS (AP) — WikiLeaks thotë se aksesi në internet i themeluesit Julian Assange nga aktorë të paidentifikuar të shtetit. Pak detaje të tjera rreth ngjarjes janë bërë të njohura menjëherë pas njoft...
I fundit/ Assange i WikiLeaks sinjalizon publikimin e 1 milionë dokumenteve para zgjedhjeve në Amerikë
  Themeluesi i WikiLeaks,  Assange tha të Martën se organizata mund të publikojë srreth një milionë dokumente në lidhje me zgjedhjet në SHBA dhe tre qeveri, por mohoi se publikimi ka për s...
Assange: WikiLeaks do të publikojë të dhëna “të rëndësishme” mbi fushatën e Hillary
  Themeluesi  dhe kryeredaktor i WikiLeaks, Julian Assange tha të Mërkurën se ka planifikuat të përhapë informacione “të rëndësishme” që lidhen me fushatën e kandidates Demokrate për Presi...
Wikileaks/ Hillary merr këshilla nga Soros për Shqipërinë
Gazeta Telegraf e Tiranës ka botuar para tre ditësh një pjesë të kabllogrameve të Wikileaks, në të cilat ka "rrjedhur" korrespondenca mes Clinton, sekretare e Shtetit e Shteteve të Bashkuara dhe G...