Etiketa: is_tag

Julian Assange sapo tha se në e-mail-et e Clinton nuk ndërhyri Rusia. Ja kush e bëri!
Julian Assange, themelues dhe kryeredaktor i WikiLeaks sapo ka deklaruar se është në dijeni se kush ka ndërhyrë në emailet e Hilalry Clinton dhe të Komitetit Kombëtar të Partisë Demokrate. Ai k...
WikiLeaks zbulon Republikanët që bashkëpunuan me Clinton kundër Donald Trump.
(FOTO: Julian Assange)/ Informacione e reja që vijnë nga WikiLekas tronditin Republikanët. Çështja është për “Republikanët nga emri vetëm”. Në një Email dërguar nga John Podesta për Huma Abe...
Julian Assange: ‘Burimi ynë nuk është qeveria Ruse!”/ VIDEO
  Ditën e Ënjtë, në një program të radios “Sean Hannity”, kryeredaktori i WikiLeaks, Julian Assange, tha se qeveria Ruse nuk është burimi për hakerimin e Emaileve që WikiLeaks ka publikuar nga...
WikiLeaks: Clinton dhe Obama janë themeluesit e ISIS
(FOTO: Julian Assange i WikiLeaks) WIKILEAKS sapo përfundoi punën që kishte nisur pak muaj më parë. Hilary s’ka për t’i mbijetuar kësaj. Është shumë e rëndë. Sipas të përditshmes konservative, ...
ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Julian Assange në deklaratën finale për zgjedhjet 2016-11-08
  Themeluesi dhe kryeredaktori i WikiLeaks, sapo ka publikuar deklaratën e tij të fundit mbi zgjedhjet në Amerikë. Ai thotë se muajt e fundit WikiLeaks dhe “unë personalisht” kemi qenë nën ...
WikiLeaks: CNN pyet Demokratët ç’pyetje t’u bëjnë kandidatëve Republikan.
( FOTO:  Wolf Blitzer dhe Jake Tapper, të CNN) WikiLeaks ka publikuar emaile që tregojnë se Komiteti Kombëtar i Demokratëve ka pyetur politikanët Demokratë se si të bëjë draftin e pyetjeve për ...
Video/ JULIAN ASSANGE I WIKILEAKS: INTERVISTA E PLOTË MBI SEKRETET E AMERIKËS
(FOTO: Julian Assange) Intervista e plotë/ Sot në mëngjes bota u zgjua me nje lajm të premtuar nga Julian Assange. Ai foli për emailet e Hillary Clinton dhe për sekrete të ntjera që ai mban ...
Video/JULIAN ASSANGE, WIKILEAKS/ INTERVISTA E PLOTË ME JOHN PILGER, MBI SEKRETET E AMERIKËS
https://youtu.be/_sbT3_9dJY4     Intervista e plotë/ Sot në mëngjes bota u zgjua me nje lajm të premtuar nga Julian Assange. Ai foli për emailet e Hillary Clinton dhe për sekrete...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Julian Assange i WikiLeaks: “Donald Trump nuk do të lejohet të fitojë!”
  Në intervistën e famshme të publikuar mbrëmë në gjithë botën, që themeluesi dhe kryeredaktor i WikiLeas, Julian Assange i dha gazetarit John Pilger, ai ka thënë se “Donald Trump nuk do t...
Soros ka akuzuar Obamën se po i hedh benzinë zjarrit radikal Islamik/ Wikileaks
/ Nga Breitbart.com/ Media amerikane Breitbart.com,  publikon artikullin e shkruar nga Frances Martel  ku thuhet se “në Mars 2016 janë publikuar email-e nga WikiLeaks që zbulojnë se George Soro...