Etiketa: is_tag

Wikileaks, Julian Assange është ‘shumë i sëmurë’.
Julian Assange eshte transferuar në repartin spitalor të burgut te Belmarsh në Mbretërinë e Bashkuar, ku ai është i burgosur që nga muaji i kaluar. Lajmi është dhene nga WikiLeaks,qe ka shprehur s...
Mbaron epoka 13 vjeçare e WikiLeaks, por trashëgimia e tij do të jetë pasuri për median.
Duke përdorur kriptografinë dhe rrjedhjen virtuale nga kutitë, Wikileaks i Julian Assange kreu një model të ri revolucionarizimi për median duke gjuajtur rrjedhje masive të digitalizuara, duke eks...
Arrestohet Julian Assange, themelues i WikiLeaks
  LONDON (Reuters) Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange është arrestuar nga policia Britanike ditën e enjte pasi ata u pritën në ambasadën e Ekuadorit ku Assange mbahet që nga viti 2012....
Chelsea Manning burgoset pse refuzoi për të dëshmuar në rastin WikiLeaks.
AFP/ Lars Hagberg Prokurorët e siguruan Chelsea Manning se Qendra e Paraburgimit Aleksandria në Virxhinia ku ajo do të mbahet, ka përvojë në mbajtjen e të burgosurve transgjinorë dhe jane plotë...
Demokratët ngrenë padi ndaj Rusisë, presidentit Trump dhe Wikileaks.
Partia Demokratike në Shtetet e Bashkuara po ngre padi kundër Rusisë, fushatës zgjedhore të Trump dhe kundër Wikileaks. Dosja që po përgatisin Demokratët do të përmbajë konsperacionin për dëmtimin...
Hillary Clinton thotë se WikiLeaks është “vegël e Rusisë”
Hillary Clinton ka thënë për një televizions shtetëror australian, se shefi i WikiLeaks, Julian Assange, është vegël e Rusisë. Clinton tha në intervistë se spiuni australian ishte bërë një “opo...
Macronleaks 2.0: Wikileaks ka zbuluar si rrodhi informacioni në fushatën e Macron
Wikileaks ka publikuar mbi 21,000 email-e nga fushata presidenciale e presidentit Francez , duke cituar se burimi i informacionit vjen nga brenda fushatës. Wikileaks ka njoftuar për publikimin ...
WikiLeaks: 11 terroristë të Al –Qaeda-s kanë qëndruar në Kosovë
  11 anëtarë të grupit terrorist Al –Kaida kanë qëndruar në Kosovë brenda periudhave të ndryshme kohore gjatë dekadës së kaluar, para se të përfundonin në kampin e Guantanamos- shkeuan gaz...
WikiLeaks deklaron se CIA humbi kontrollin e “Arsenalit të Hakerimit”
Në një njoftim për shtypi rreth shumicës së të dhënave të fundit, shërbimi i bujshëm i  WikiLeaks deklaroi se CIA ka humbur kontrollin e “arsenalit të hakersave” të tyre. Njoftimi për shtyp cit...
WikiLeaks me zbulimin më të madh deri më sot: CIA ishte pas hakerave global
  WikiLeaks ka bërë të ditur se ka publikuar “zbulimin më të madh të bërë ndonjëherë” me më shumë se tetë mijë dokumente , të cilat CIA i ka karakterizuar si tepër të besueshme. Në kumt...