SINGAPORE (Reuters) – Presidenti i Shteteve të Bashkuara Donald Trump dhe lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong Un nënshkruan dokumentin “gjithpërfshirës” para takimit historik që synon çarmatimin bërthamor të gadishullit Korean.

Nuk  u dhanë detaje të menjëhersshme mbi kontekstin e dokumentit, por Trump tha se ai pret që procesi i çarmatimit bërthamor të fillojë ” shumë, shumë shpejt”.

Veritas.com.al/