Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha të mërkurën se ka në plan të emërojë Christopher Wray,ish asistentin e prokurorit të përgjithshëm në presidencën e George W. Bush, i cili tani ndodhet në punë private- që të drejtojë Byronë Federale të Investigimit (FBI), sipas Reuters.

“Do të emëroj Christopher A. Wray, një njeri i zoti dhe me kredenciale, si Drejtor i ri i FBI. Detajet për më vonë” shkruan Trump në Twitter.

Verritas.com.al/