(FOTO: Julian Assange)

Intervista e plotë/

Sot në mëngjes bota u zgjua me nje lajm të premtuar nga Julian Assange. Ai foli për emailet e Hillary Clinton dhe për sekrete të ntjera që ai mban dhe transmeton nga Ëikileaks.

Çfarë duhet vënë re: Assange, gazetar australian, i kërkuar për t’u vrarë, i akuzuar dhe i “burgosur” në një ambasadë në Mbretërinë e Bashkuar, u intervista nga John Pilger- edhe ky një gazetar australian, kritik i politikës së jashtme te SHBA, Australisë dhe Anglisë, i përndjekur për shkak të kriticizmit ndaj politikës.

/Veritas.com.al/