Shikoni videon e parë të skandalit të vjedhjes dhe mashtrimit me votat në Shtetet e Bashkuara.

Kjo është fytyra e së majtës në Amerikë dhe kudo në botë, përveç degjenerimit, korrupsioit, anomalive dhe perversiteteve, urrejnë votimet

Një makinë private, futet në qendrën e votimit, në një shtet që ka për guvernator një të majtë. Në qendërn e votimit nuk ka asnjë roje, nuk është marrë asnjë masë sigurie, por të majtët mes tyre ishin atje.

Një mashkull, të cilit i dihet tashmë edhe emri, nxjerr kuti votimi të mbushura me vota, i vendos në një karrocë dhe i fut për numërim në qendër.

Në videon tjetër, sërish në një shtet me guvernator të majtë, nga jashtë hyjnë njerëz në zonën e sigurisë me çanta dhe valixhe, mbushur me vota, në momentet që numëroheshin votat.

Ndiqni livestream-in dhe mendoni se po u vjen fundi diabolëve politikë.

Material i bollshëm për ndëshkim të shumë e shumë hajdutëve të votës. Fundi i së majtës!