UASHINGTON (AP) — Presidenti Donald Trump thotë se ndihet “i ri” dhe “plot gjallëri” në moshën 72-vjeçare dhe mendon se mund ta mundë me lehtësi 76-vjeçarin Joe Biden.

Një gazetar e pyeti Trump-in në Shtëpinë e Bardhë të premten se sa vjet është tepër për të qenë president i Shteteve të Bashkuara.

Trump tha: “Thjesht ndjehem si një djalë i ri… Jam kaq i ri. Nuk mund ta besoj. … Unë jam një  i ri plot gjallëri “.

Pastaj ai buzëqeshi dhe tha se nuk është i sigurt për konkurrentin demokrat Biden, kandidati i dytë më i vjetër në garë pas Bernie Sanders.

Trump tha: “Unë e shoh Joe-n. Nuk e di për të. ”

Por Trump shtoi se ai kurrë nuk do të thoshte se dikush është shumë i vjetër për të qenë president.

Veritas.com.al/