DJ i turbulluar, i cili u gjet i vdekur në një resort në Muscat, Oman, ishte “një shpirt delikati cili nuk mund të shkonte më gjatë”, thanë të afërm të tij.

AVICII vrau veten dhe la një shënim mbi vetëvrasjen- ka zbuluar familja e tij.

Deklarata prekëse është publikuar sot pasi Avicii, emri i vërtetë i të cilit ishte Tim Bergling, i dha fund jetës së tij në një resort në Muscat të Premten e kaluar.

Në mesazh lexohet: ” Timi ynë i dashur ishte kërkues, një shpirt artistik delikat në kërkim të përgjigjeve ndaj pyetjeve ekzistenciale”.

“Një perfeksionist i mbi- arrirë i cili udhëtoi dhe punoi shumë në paqe që e dërgoi drejt një stresi ekstrem”.

” Kur ndaloi udhëtimet, ai donte të gjente një balancë në jetë për të qenë i lumtur dhe për të qenë i aftë për të bërë atë çfarë ai dashurinte më shumë- muzikë. Ai vërtetë luftoi me mendime rreth Kuptimit, Jetës, Lumturisë. Ai nuk mund të shkonte më gjatë”.

Veritas.com.al/

 The troubled DJ left a suicide note

 Hollywood actor and musician Jared Leto led tributes to the megastar DJ

 Avicii's fans have turned on his former management team after his death