Makina mikrobus  me të cilin udhëtonin punonjësit e HEC-it Fierzë sot në mëngjes, është aksidentuar rëndë. Për pasojë, raportohet se deeri ka humbur jetën një person, Dem Oruçi, dhe janë plagosur disa të tjerë.

Aksidenti ka ndodhur në fshatin Dushaj, në zonën D.

Veritas.com.al/