Uashington (AFP) – Sekretari amerikan i Shtetit Mike Pompeo tha të mërkurën se administrata e Presidentit Donald Trump ishte e përgatitur të merrte masa ushtarake për të frenuar krizën në Venezuelë.

“Presidenti ka qenë i qartë dhe tepër konsistent. Veprimi ushtarak është i mundur. Nëse kjo është ajo që kërkohet, kjo është ajo që Shtetet e Bashkuara do të bëjnë, “tha Pompeo në Fox Business Network.

Veritas.com.al/