Paris Hilton: Kam votuar për Donald Trump
(FOTO: Paris Hilton)   Paris Hilton e njohur si DJ dhe personalitet ka votuar për idenë “Make America Great Again. Në një intervistë...
Ryan Gosling dhe Eva Mendes, martohen fshehtas!
  Nga Laetitia Reboulleau/   Off, kukafshehtasit e vegjël. Ndërsa kujtonim se po përgatisnin me shumë vrull bashkimin e tyre...
Kur Drew Barrymore feston divorcin ne Las Vegas
Mesa duket kaq iu desh: sapo shpalli divorcin, Drew Barrymore vendosi të shkojë ta festojë në... Las Vegas! Nëse të martohesh është një sebep p...
Bridget Jones alarm: Pritet dalja e një libri të ri!
Ndërsa pritet të dalë në kinema filmi me aventurat e fundit të Bridget Jones, flitet se së shpejti do të dalë edhe libri i ri! I shumëpritur ng...
Faqja 2 prej 212