Aktori i famshëm e la ‘Friends star’ Aniston pas takimit me Angelina Jolie. Por që nga ndarja nga Ange vitin e kaluar raportohet se Brad ka vendosur të korrigjojë çdo gabim ë ka bërë në të kaluarën- shkruan ‘The Sun”.

Një burim i tha ‘In Touch Weekly’: “Ai është i vendosur që të kërkojë ndjesë për çdo gjë që bëri gjatë kësaj kohe; dhe kjo është saktësisht ajo që bëri.

“Ishte biseda më intime që Brad dhe Jen kishin bërë ndonjë herë.”

Ndjesa e kërkuar nga Brad ishte pabesueshmërisht e vështirë për Jennifer, 48 vjeç, që të dëgjonte pas gjithë këtyre viteve.

“Jen u mbush me emocione. Të gjithë ndjeshmërinë e dhimbjes dhe fyerjeve që ajo kishte shtrydhur për vite me radhë, i vërshuan në fytyrë, dhe e mbytën në lot”- sipas burimit.

“Ai i kërkoi ndjesë Jen pse kishte qenë një bashkëshort i munguar, se kishte qenë i ngurtë dhe bezdisës gjatë pjesës më të madhe të kohës. Ai gjithashtu tha se ndërroi mendje kur takoi Angelina”

Brad dhe Jen kane qene te martuar per pese vjet para se Brad te takonte Angelina; te dy kane femije se bashku.

“Veritas.com.al/

 Brad Pitt has said sorry to Jennifer Aniston, according to reports

 Jennifer was dumped for Angelina Jolie

 Brad and Jen were Hollywood's golden couple

(FOTO: Baad dhe Jen kanë qenë çifti i artë i Hollivudit)/

 Jennifer was reportedly very emotional when Brad apologised

(FOTO: Jen u mbyt në emocione kur dëgjoi ndjesën nga Brad)/

 Jennifer is now married to Justin Theroux

FOTO: Jennifer tani eshte e martuar me Justin Theroux)/