Duket se PD- LSI e kanë marrë mesazhin nga Perëndimi dhe nga Reforma në Drejtësi se ky është fundi i liderve të involvuar në krime, prandaj lëshohet thirrje ” Dritë për shpirtrat tanë!’.

Kryetari PD Lulzim Basha, gjatë protestës iu ka bërë thirrje militantëve të PD- LSI që të ndezin dritat e celularëve. Ai ka thënë direkt: “Të ndezim këto drita për shpirtërat tanë…!’

Iku Basha dhe PD në vend të Ramës ‘ik’. Me sa duket lëvizja ndjen dhe sihikon vdekjen, përderisa kërkon ‘ ndizini dritat për shpirtrat tanë’.

Basha është nisur drejt selisë së Parlamentit, me dritat ndezur ‘për shpirtërat’  e tyre. Në xhenet!

Veritas.com.al/