Ish presidenti i Republikës në vitet 1992-97, Sali Berisha, ka deklaruar sot se ‘do të marrë pojesë’ në ceremoninë e inaugurimit të presidentit Meta, sepse ‘ai është president legjitim’- ka thënë

Aipranon që shumicës së sotme I takonte të zgjidhte presidentin dhe e konsideron Metën president legjitim. Ai ka një vlerësim dhe këshill për presidentin e zgjedhur, por ndërkohë flet edhe për të ardhmen e Presidentit Nishani.

“Ai është majtist i palëkundur”’ thotë Berisha për njeriun që duket se ka qenë në shënjestër të marrëveshjes politike të 18 Majit.

Zoti Berisha ka folur në një intervistë me gazetarin Lutfi dervishi që do të transmetohet sonte në 20.35 në RTSH.

Veritas.com.al/