Beyonce ka  shpërndarë foton e parë të saj me dy binjakët në ditën që ata mbushin moshën një muaj.

Këngëtarja Amerikane ka konfirmuar se ata quhen Sir Carter dhe Rumi. Rreth emrave ishin përhapur thashetheme se buri i saj Jay-Z filed kishte bërë një fushatë rreth emrave.

Foto paraqet nënën 35 vjeçe; dhe të tre, së bashku me binjakët të shtrirë në një shtresë me lule të purpurta, ndërsa ajo është e mbuluar me një vello ngjyrë blu.

Në një orë ajo ka marrë më shumë se 2 milionë ‘like’ në Instagram.

Beyonce shkruan “Sir Carter dhe Rumi 1 muaj sot “.

Ndërsa tani kanë binjakët, Beyonce dhe reperi Jay-Z janë prindër edhe të një vajze pesë vjeç, që quhet Blue Ivy.

Veritas.com.al/