New York Times njoftoi të Dielën vonë që bordi i tij editorial po shkëputet “nga kuvendi” dhe do të mbështesë dy kandidatë për president në vitin 2020: Senatorin e Minesotës, Amy Klobuchar dhe senatoren e Masaçusets Elizabeth Warren.

Mbështetja e gazetës ka qenë tradicionalisht një nga më të lakmuarat për një politikan Demokrat.

Redaksia shkruajti se në zgjedhjen e këtyre dy kandidatëve, ajo pranon se duhet të merren parasysh të dy modelet, ai “radikal” dhe ai “realist”.

Veritas.com.al/