Shefi i Facebook, Mark Zuckerberg do t’i thotë “më fal “Parlamentit Europian ditën e  Marte, duke u zotuar se gjigandi i medias sociale ka mësuar një leksion të vështirë nga dëmtimi i të dhënave personale masive të përdoruesve.

Komentet e Zuckerberg, të përhapura para dëgjesës në Bruksel, janë pjesa e fundit e keqardhjes mbi skandalin ‘Cambridge Analytica’që nisi në Kongresin e Shteteve të Bashkuara në muajin Prill.

“Është apo nuk është ‘fake news’, ndërhyrjet e jashtme në zgjedhje ose në keqpërdorimin e informacionit të përdoruesve, ne nuk treguam kujdes të mjaftueshëm në pikëpamjen e përgjegjësisë sonë”, tha Zuckerberg, sipas shënimeve të parapërgatitura në email nga AFP.

“Ky ishte gabimi, dhe ju kërkoj ndjesë”, tha

Veritas.com.al/