Sekretari i Shtetit Rex Tillerson kalon në Senat nëpër një votim të ngushtë
(FOTO: Sekretari i Shtetit, Rex Tillerson- Foto Reuters)/ Komiteti  i Marrëdhenieve me Jashtë, ka miratuar Rex Tillerson në postin e Sekretarit...
Presidenti Donald Trump urdhëron ekzekutivisht tërheqjen nga marrëveshja e tregtisë TPP.
Presidenti Donald Trump ka plotësuar sot një nga premtimet e fushatës elektorale duke firmosur urdhrin ekzekutiv për tërheqjen nga marrëveshja e t...
Donald Trump, ditën e parë, premton të shkurtojë taksat “masivisht”.
(FOTO: Presidenti Trump sot në mëngjes në takim me liderë të biznesit)/  Presidenti Donald Trump u takua me CEOs dhe liderë të biznesit ditën e...
Warren Buffett: Amerika do të jetë shumë mirë nën Donald Trump!
(FOTO: Miliarderi Warren Buffett)/ Në një intervistë të dhënë për CNBC, miliarderi Warren Buffett, që ishte mbështetës i fushatës së Hillary Cl...
Donald Trump: NATO është “e vjetruar”; mërzitet Gjermania!
(FOTO: Zoti Trump i intervstuar nga ish sekretari për Drejtësinë në Mbretërinë e Bashkuar, Michael Gove për "The Times" dhe  Kai Diekmann për Bilt...
Harvey: Te Trump pashë një burrë të vërtetë që do të sjellë gjëra të mëdha.
(FOTO: Donald Trump dhe Steve Harvey)/ Steve Harvey, aktor, komedian, dhe monitorues i  “Family Feud” u takua me presidentin e zgjedhur Donald ...
Departamenti i Drejtësisë do të sjellë përsëri vendimin e FBI për gjykim.
Siç sapo njofton Reuters, Departamenti i Drejtësisë do të ushtrojë kontroll nëse vendimi i FBI mbi akuzën ndaj Clinton për emailet e Deprtamentit ...
Senatorët Ted Cruz dhe Lindsly Graham pr anulimin e fondeve ndaj UN.
(FOTO: Senatorët Cruz dhe Graham)/ Senatorët Graham dhe Cruz kanë vënë në tavolinë masa të tjera që, nëse Kombet e Bashkuara nuk anulon rezolut...
Seanca dëgjimore në Senat: Dr.Ben Carson, i emëruar nga Trump si sekretar shteti për Zhvillimin Urban dhe punë të brendshme.
  Sapo ka mbaruar seanca dëgjimore në Senat përballë të ciëls ishte D. Ben Carson. Senati e ka miratuar kandidaturën e tij, emëruar nga...
Donald Trump cakton Rudi Giuliani në krye të Cyber Security.
(FOTO: Rudy Giuliani) Nga: Veritas.com.al/ Revista “News”- sipas Reuters-, sapo njoftoi se presidenti i zgjedhur Donald Trump ka vënë “gisht...
Faqja 6 prej 11« E para...45678...E fundit »