Sot qyteti më i madh bregdetar i vendit, Durrës, është zgjuar i zbardhur nga bora. Kamerat amatore dhe kamerat e televizioneve lokale të qytetit kanë vrapuar menjëherë për të fiksuar sa më parë pamjet magjepsëse.

Pemët të zbardhura në sfondin e  detit me dallgë, anije të bardha që sfidojnë borën, pulëbardha që sikur ndjejnë se moti ka marrë bardhësi, fëmijë kureshtarë në dritaret e apartamenteve, kudo

Ky ishte Durrësi sot në mëngjes.

Veritas.com.al/