(Nè Foto:  Prince Charles duke buzëqeshur pranë Mbretëreshës, e cila shikon direkt nè kamer)

Një fotograf i Mbretëreshës së Annglisë, Elisabeth, dhe princit të Uellsit, është publikuar në shenjë të itëlindjes së 90 të Mbretëreshës.

Foto tregon Mbretëreshën me djalin e saj në “Dhomën e Bardhë” të Windsor Castle.

Foto nuk është publikuar ndonjëherë më parë. Ajo është marrë, një natë para festimeve, në “Royal Windsor Horse Show” në muajin Maj.

Fotografi i modës, Nick Knight, i cili e realizoi këtë foto, tha se ai donte të krijonte diçka që të tregonte “ngrohtësi, njerëzi… forcë dhe traditë”.

Mbretëresha, e cila vtin e kaluar realizoi moshën më të gjatë në mbretërimin e Anglisë, u bë 90 vjeç në prill.

/Veritas.com.al/